1. Početna
  2. IT
  3. Konkurs: Škola veb veština, preduzetništva za OSI

Konkurs: Škola veb veština, preduzetništva za OSI

Udruženje novinara Srbije

Udruženje novinara Srbije i škola VebNovinar raspisuju Konkurs za besplatnu obuku osoba sa invaliditetom u Školi veb veština, preduzetništva i novinarstva.

Kandidati treba da znaju da rade na računaru i koriste internet. Postoji mogućnost da nastavu prate na daljinu, iz svog doma, ili fizički prisustvuju časovima u učionici.
 
Biografiju i kratko motivaciono pismo (ne duže od 1500 karaktera) poslati na  vebnovinar@uns.rs do 15. SEPTEMBRA 2015. godine  sa naznakom PRIJAVA NA KONKURS. 
 
Obuka je besplatna za deset polaznika koji će biti odabrani na KONKURSU.  Kandidatima će u direktnom razgovoru biti detaljno predočeni podaci o mogućnosti pohađanja nastave, programu, načinu rada i predavačima.
 
Nastava se održava subotom i nedeljom od 10 sati, u Pres centru UNS-a, Knez Mihailova 6/3. Polaznici na daljinu mogu biti iz bilo kog mesta u Srbiji i u prilici su da nastavu prate u realnom vremenu i svojim pitanjima učestvuju u predavanju. 
 
Predavači su vodeći srpski profesionalci iz oblasti veb novinarstva, biznisa, odnosa s javnošću, marketinga, veb dizajna i multimedija.
 
Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…

Balkaton
Događaji, IT

RCC: Otvorene prijave za treći Balkaton

_______
Sarajevo, 06. maj 2022. – Prijave za takmičenje za najbolje digitalne ideje i rešenja sa Zapadnog Balkana, Balkaton, otvorene su do 24. maja. Nagrade se dodeljuju u pet kategorija. Nagradni…