Do 31. maja otvorene prijave za predavače na Heapcon konferenciji

Heapcon22

Beograd, 21. april 2022. –   Heapcon –  regionalna tehnološka konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise, održava se 3. i 4. novembra 2022. godine u Madlenianumu.

Nakon dve godine rada u smanjenom obimu, dvodnevna tech konferencija HeapSpace organizacije  vraća se u Beograd, po prvi put u hibridnoj formi.

Učesnici će moći da se opredele za uživo ili online prisustvo.

Heapspace tim ostao je “zagrejan” tokom 2 pandemijske godine kroz rad na Hipkon Lajt konferenciji. To je bilo sjajno iskustvo, održalo je tim i zajednicu na okupu u jednom veoma komplikovanom vremenu i sada je konačno došao trenutak da se vratimo na koncept Heapcon-a koji je dobro poznat našoj publici”, izjavio je Ninoslav Rupić, koordinator konferencije.

Misija Heapcon konferencije je razmena znanja, predstavljanje poslednjih trendova u svetu informacionih tehnologija i preduzetništva od strane svetskih eksperata.

Blind Bird karte za uživo prisustvo su zvanično u prodaji po promotivnoj ceni, do objavljivanja prve postave predavača.

Prijava za predavače koji žele da podele svoje znanje i iskustvo sa publikom širom sveta otvorene su do 31. maja putem linka.

U skladu sa potrebama regionalnog tržišta programski komitet će odabrati predavače koji će držati predavanja  Heapconu.

HeapSpace je stekao (slavu) i iskustvo organizujući Voxxed Days Belgrade kao franšizu jedne od najvećih svetskih nezavisnih konferencija – Devoxx, u periodu od 2015. do 2017. godine.

Heapcon 2022 je njihova treća autorska regionalna konferencija, dok su tokom prethodne dve godine organizovali lokalnu konferenciju Hipkon Lajt, prilagodivši tako svoju strast za organizovanjem događaja trenutnoj situaciji sa pandemijom.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…

Balkaton
Događaji, IT

RCC: Otvorene prijave za treći Balkaton

_______
Sarajevo, 06. maj 2022. – Prijave za takmičenje za najbolje digitalne ideje i rešenja sa Zapadnog Balkana, Balkaton, otvorene su do 24. maja. Nagrade se dodeljuju u pet kategorija. Nagradni…