1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. Konkurs za medije i organizacije civilnog društva koje se bave medijima

Konkurs za medije i organizacije civilnog društva koje se bave medijima

Projekat jačanja okruženja za održivost medija (USAID IREX)

Beograd, 7. novembar 2019. – USAID-ov Projekat jačanja okruženja za održivost medija otvorio je novi poziv koji je namenjen medijima i organizacijama civilnog društva koje se bave medijima.

Poziv je otvoren od 1. novembra 2019. do 30. septembra 2020. godine.

Podrška je namenjena razvoju poslovnih modela i unapređenju poslovanja, kao i aktivnostima javnog zagovaranja za poboljšanje poslovnog okruženja i održivosti medija u Srbiji.

Zainteresovani mogu da apliciraju za:

  1. Tehničku podršku za unapređenje rada medija i razvoj novih biznis ideja (razvoj strateških planova, organizovanje različitih treninga, obuka, mentorstava, IT podrška, pravna/finansijska/administrativna pomoć i slično).
  2. Pomoć iz Fonda za brzu podršku (uključuje nabavku opreme, licenci, softvera, sredstva za validaciju biznis ideje, sprovođenje istraživanja tržišta, promotivne aktivnosti, kao i druge vidove jednokratne podrške manjeg obima).
  3. Direktan grant za razvoj novog poslovnog modela i/ili aktivnost javnog zagovaranja za poboljšanje poslovnog okruženja za rad medija.

 Detaljan opis uslova, vidova podrške i načina apliciranja nalazi se na sajtu IREX-a.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…