EPuS: Istraživanje o socijalnom preduzetništvu

Evropski pokret u Srbiji (EPuS)

Beograd, 20. septembar 2017- (EPuS) – Evropski pokret u Srbiji do 27. septembra 2017. sprovodi istraživanje o socijalnom preduzetništvu.

Namera je da dobijanje uvida u stanje razvoja sektora i na osnovu toga, zajedno sa svim zainteresovanim akterima, predlaganje aktivnosti koje mogu dovesti do unapređenja rada socijalnih preduzeća.

Rezultati istraživanja će biti predstavljeni u formi izveštaja.

Za popunjavanje upitnika potrebno je 20 minuta. Odgovori će oblikovati rezultate istraživanja na osnovu kojih će EPuS, u saradnji sa svim zainteresovanim strana, razviti konkretne preporuke. 

Upitnik je namenjen i menadžerima i zaposlenima u socijalnom preduzeću. Spisak učesnika biće objavljen u aneksu, dok je za zaposlene istraživanje anonimno. 

Upitnik za menadžere možete popuniti na ovom linku.
Upitnik za zaposlene možete popuniti na ovom linku.

Projekat „Umrežavanjem ka osnaživanju“ EPuS sprovodi uz podršku Hajnrih Bel Fondacije. Cilj projekta je da se ponude smernice za bolje umrežavanje aktera u sektoru socijalnog preduzetništva u Srbiji. 

 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…