CRI: Poziv za učešće u programu “Upoznaj preduzetnika“

Istraživanje

 Beograd, 7 maj 2018. – Centar za razvoj ideja poziva mlade zainteresovane za pokretanje sopstvenog biznisa u oblasti IT-a, da se prijave i učestvuju u programu “Upoznaj preduzetnika” koji će se realizovati u toku maja meseca 2018. godine.

Kako izgleda proces osnivanja firme? Koji se problemi mogu javiti u tom procesu? Koji su ključni faktori za uspeh u IT sektoru u Srbiji? Kako izabrati saradnike? Kako pronaći klijente? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti ukoliko se do 9. maja prijavite za program “Upoznaj preduzetnika”.

Program traje od 11. maja do 1. juna i obuhvata sledeće posete:

  1. Poseta startup-u Miracle DOJO – Gejmerski studio iz Beograda koji trenutno radi na razvijanju multiplejer karate igrice Karate DO. Potencijal niše za koju su se opredelili pronašli su u činjenici da se u svetu karateom bavi 100 miliona ljudi, od čega su 10 miliona aktivni takmičari.
  2. Poseta agenciji CODE IT – Kreativna digitalna agencija sa sedištem u Beogradu, fokusirana na praćenje novih trendova u oblasti dizajna i developmenta. Tim čine mladi i obrazovani ljudi „gladni“ napredovanja i usavršavanja.
  3. Poseta ICT HUB Playground-u – Centar za inovacije koji talentovanim freelancer-ima i timovima nudi brojne mogućnosti za rad i razvoj biznisa. Playground je coworking prostor savršen za razmenu, zajednički rad, rađanje novih partnerstava i ideja.

Kako biste učestvovali u programu, potrebno je popuniti sledeći formular. Nakon provere prijava, kandidati će biti pozvani na razgovor. Prva poseta planirana je za 11. maj. Termini narednih poseta biće utvrđeni naknadno, o čemu će biti informisani kandidati/kinje koji budu izabrani za učešće u programu.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…