Unikredit banka objavila konkurs „Svako dete je jednako važno“

deca

Beograd, 31. januar 2020. – Unikredit (UniCredit) fondacija i Unikredit banka Srbija raspisuju konkurs pod nazivom „Svako dete je jednako važno„, sa ciljem da podrži projekte posvećene pružanju pomoći deci i unapređenju njihovog života.

Unikredit fondacija će izdvojiti 35.000 evra za najviše tri projekta koja u Srbiji sprovode neprofitne organizacije.

Konkurs se sprovodi u 13 zemalja u kojima posluje Unikredit grupa, a ukupan novčani fond koji je Unicredit fondacija sa sedištem u Milanu izdvojila za ovu namenu iznosi 500.000 evra.

Ovaj konkurs je samo jedna od inicijativa koje se sprovode sa ciljem da se podrže projekti koji imaju širi društveni značaj u zemljama u kojima Unikredit posluje.

Na ovaj način se dodatno potvrđuje slogan „Jedna banka, jedan Unicredit“ i moto kompanije kada su društveno odgovorne aktivnosti u pitanju „Da bismo poslovali dobro, moramo da činimo dobro„.

Za bespovratna sredstva mogu da se prijave neprofitne organizacije osnovane najkasnije do 31. decembra 2017. godine i koje sprovode projekte usmerene na pružanje podrške deci i adolescentima uzrasta do 18 godina.

Zainteresovane organizacije mogu da podnesu samo jedan projekat za dodelu bespovratnih sredstava, a rok za podnošenje prijava je 21. februar 2020. godine.

Sva pitanja u vezi sa procedurom prijavljivanja na konkurs zainteresovane neprofitne organizacije mogu postaviti putem elektronske pošte na pr@unicreditgroup.rs.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…