1. Početna
  2. Društvo
  3. Besplatan kurs engleskog jezika za novinare IX

Besplatan kurs engleskog jezika za novinare IX

Nezavisno udruženje novinara Srbije uz podršku Ambasade SAD upisuje devetu grupu polaznika za kurs engleskog jezika u Beogradu.

Kurs je namenjen novinarima i medijskim radnicima koji žele da nauče ili usavrše znanje engleskog jezika.

Nastava počinje u početkom krajem septembra i trajaće tri meseca, a časovi će se održavati dva puta nedeljno u popodnevnim terminima.

Prednost pri odabiru polaznika imaju članovi NUNS-a koji su izmirili članarinu za tekuću godinu i koji su redovno plaćali članarinu u prethodnim godinama.

Konkurs je otvoren do 7. septembra 2015. godine.

Postupak prijavljivanja

Za kurs engleskog jezika u Beogradu možete se prijaviti popunjavanjem kratkog upitnika i slanjem istog na e-mail adresu dragana.novakovic@nuns.rs sa naznakom ''Kurs engleskog jezika za članove NUNS-a“.

Po zatvaranju konkursa, prijavljeni će biti pozvani na testiranje kako bi se utvrdio precizan nivo poznavanja engleskog jezika, a na osnovu rezultata testova biće formirane grupe polaznika.

Kandidati koji obave testiranje u ovom terminu, a ne budu odabrani polaznici formiranih grupa u ovom roku, biće u prilici da rezultate testa iskoriste pri raspisivanju sledećeg konkursa, pod uslovom da u međuvremenu ne unaprede svoj nivo znanja engleskog. Priliku za usavršavanje dobiće ukupno 24 novinara i medijskih radnika.

Nastava u Beogradu održavaće se u prostorijama NUNS-a, Resavska 28/II i u prostorijama Oxford centra za strane jezike.

Polaznici koji su tokom prethodnih godina pohadjali kurs engleskog koji organizuje NUNS, a žele da nastave na višem nivou u ovom roku, potrebno je da popune kratak upitnik i pošalju ga na gore naznačenu adresu. Ovi polaznici nisu u obavezi da rade test radi utvrđivanja nivoa znanja, osim ukoliko u međuvremenu nisu unapredili svoje znanje engleskog.

Novinari koji su u prethodnom periodu obavili testiranje u NUNS-u, a nisu u međuvremenu unapredili svoje znanje engleskog, takođe je potrebno da popune kratak upitnik i pošalju ga na gore naznačenu adresu.

Izvor: Nezavisno udruženje novinara Srbije

 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…