AIESEC vrši prijem novih članova

Studentska organizacija AIESEC u Srbiji već 60 godina stvara mlade lidere.

Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema, organizovanje programa stručnih i volonterskih praksi, kao i različitih projekata i konferencija, studenti imaju prilike da steknu iskustvo u poslovnom i optimističnom timskom okruženju.

Internacionalna dimenzija organizacije i komunikacija sa ljudima iz različitih oblasti pružaju intenzivno iskustvo članovima, koji su nakon diplomiranja spremni da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja, lakše uočavaju prilike, ali su i u mnogome konkurentniji na tržištu rada.

Za 6 meseci, koliko traje jedno iskustvo u timu, studenti imaju priliu da kroz timski rad nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti, usavrše veštine poslovne komunikacije, ali i steknu praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resursi, marketing, finansije ili prodaja. Nakon toga, članovi imaju mogućnost napredovanja, te stuču priliku da vode tim, ali i čitavu funkcionalnu oblast.

Ukoliko i sami želite da postanete deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da pošaljete prijavu do 20.08.2014. nakon čega ćete biti kontaktirani u najkraćem roku radi daljeg procesa selekcije.

Prijavu možete popuniti na sledećem linku.

Više informacija o studentskoj organizaciji AIESEC možete pronaći na zvaničnom sajtu.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Izvor: AIESEC Srbija

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…