Unapređena onlajn platforma za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Forum mladih sa invaliditetom

Beograd, 11. decembar 2020. – Forum mladih sa invaliditetom saopštio je da je svoj program zapošljavanja unapredio razvojem onlajn platforme za zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kao inovativne baze kandidata za zapošljavanje i alata podrške u procesu zapošljavanja.

Cilj platforme je da predstavlja kanal komunikacije i povezivanje osoba sa invaliditetom koje traže posao i poslodavaca.

Kandidati i kandidatkinje za posao će moći da kreiraju svoje profesionalne profile, da vide oglase, odnosno otvorene radne pozicije, kao i da se prijavljuju na date oglase.

Poslodavci će moći da oglašavaju otvorene pozicije, kao i da direktno odaberu kandidate koji odgovaraju potrebama određenog radnog mesta.

Ideja je da se naša dosadašnja baza biografija premesti na ovu modernu i funkcionalnu platformu, koja će olakšati proces potrage za poslom, piše u saopštenju Foruma mladih sa invaliditetom.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…