Televizija Nova S počela emitovanje programa

Televizija Nova S

Beograd, 25. mart 2019. – Kompanija Junajted medija saopštila je da počinje emitovanje programa televizije Nova S, na kojoj će publika moći da prati mnoge sportske, serijske, filmske i dokumerntarne sadržaje, kao i emisije popularnih TV lica, poput Olje Bećković i Ivana Ivanovića.

Junajted medija otkupila je prava prenosa svih utakmica kvalifikacija za Euro 2020, koje igra reprezentacija Srbije.

Novitet u programskoj šemi je i informativni program, pa će najvažnije vesti iz studija N1 biti na programu svakog dana u 12 i u 19 sati.

Od 1. aprila, programsku šemu Nove S obogatiće jutarnji program "Mentalno razgibavanje" sa Darkom Mitrovićem i Veljkom Pajovićem, od 6.30 ne samo na televiziji, već i na radiju Nova S preko sajta www.novas.tv.

Ivan Ivanović i njegov tim svoj prvi late night show iz modernog studija Nove S spremaju za 5. april, a Olja Bećković svoje prve goste nakon četiri i po godine dočekuje 7. aprila u novom/starom "Utisku nedelje", navodi se u saopštenju.

U Srbiji se Nova S može gledati preko SBB mreže, Total TV, D3i i EON platforme, koja se sada može koristiti i van SBB mreže.

Nova televizija će, pored Srbije, biti dostupna i gledaocima u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…