1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. Techsoup Balkans donacije za organizacije civilnog društva

Techsoup Balkans donacije za organizacije civilnog društva

TechSoup Balkan

Sarajevo, 30. jun 2017. – Organizacije civilnog društva imaju mogućnost da apliciraju za donacije Micorosft rešenja, odnosno najnovije verzije software-a preko programa TechSoup Balkans.

TechSoup Balkans je program donacije licenciranih softvera za zemlje Zapadnog Balkana. Njihova misija je unapređenje rada nevladinih organizacija u regionu kroz donaciju softvera, kao i kroz ponudu tehnoloških rešenja i IT edukacije. Cilj je ojačati kapacitete IT sektora unutar nevladinih organizacija, kao i unapređenje komunikacijskih tehnologija civilnog društva.

Od Microsoft softverskih rešenja, organizacijama civilnog društva su dostupni svi najsavremeniji alati – bilo u vidu softvera u pakovanju ili cloud rešenja (Office 365 paketi, Azure do godišnjeg limita od 5.000$, Dynamic 365, Power BI i dr.)

Programu mogu pristupiti:

1. Fondacije registrovane unutar svoje države u regiji koju pokriva Techsoup Balkans.

2. Asocijacije/udruženja/udruge pravno registrovane unutar svoje države u regiji koju pokriva Techsoup Balkans.

Sve pravno registrovane fondacije ili asocijacije/udruženje/udruge moraju priložiti dokaz o registraciji (rešenje, statut i id/oib broj)

 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…