Simens: Konkurs za novinarsko takmičenje

Simens

Beograd, 08. mart 2019. – Prijave za novinarsko takmičenje Simens CEE Press Award 2019. o temi "Budućnost gradova, industrije i energetike" traje do 31. marta.

Učesnici koji pošalju radove postaju deo Simens takmičenja i stiču šansu da budu proglašeni za autora jednog od tri najbolja regionalna novinarska rada, saopštila je kompanija Simens.

Takmičenje se održava u Slovačkoj, Rumuniji, Mađarskoj, Bugarskoj, Ukrajini, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Srbiji, Austriji i Izraelu, a novinari mogu prijaviti radove nastale od 1. avgusta 2018. do 31. marta ove godine.

Pobednik iz svake zemlje ulazi u finale takmičenja, koja će se održati 04. juna 2019. u Siemens City u Beču. Svaki od tri pobednika dobiće će ček u vrednosti od 1.000 evra.

Takmičenje Simens Press Award promoviše teme koje su od značaja za unapređenje kvaliteta života uvođenjem najsavremenijih tehnologija, navedeno je u saopštenju.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…