1. Početna
  2. Društvo
  3. Socijalna politika
  4. Regionalna konferencija o aktivnim socijalnim politikama i procesima socijalne inkluzije

Regionalna konferencija o aktivnim socijalnim politikama i procesima socijalne inkluzije

Beograd, 17. septembar 2016. – U organizaciji Caritasa Srbije 21. i 22. septembra u Beogradu (Palata Srbije/Konferencijska sala 368, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočni ulaz) održaće se Regionalna konferencija o aktivnim socijalnim politikama i procesima socijalne inkluzije u IPA zemljama zapadnog Balkana.

Konferencija se održava uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije i 15 partnerskih organizacija u okviru projekta SOCIETIES (Support Of CSOs ln Empowering Technical Skills, lnclusion of people with disabilties and EU standards in South East Europe), finansiranog od strane Evropske Unije.

Ovaj događaj će okupiti regionalne i nacionalne predstavnike institucija iz oblasti zdravstva i socijalne politike i predstavnike civilnog društva. Cilj okupljanja je identifikacija izazova u uspostavljanju i primeni relevantnih EU standarda i razmena primera dobre prakse, sa posebnim osvrtom na ulogu organizacija civilnog društva u ovoj oblasti.

Za dodatne informacije pošaljite e-mail na adresu: secretariat@caritas.rs.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…