Radionice: Startapuj svoju budućnost

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država i Ministarstvom omladine i sporta, organizuje besplatne radionice na temu: Startrapuj svoju budućnost.

Neke od tema na radionicama će biti: Kako pokrenuti startap? Kako startap kompanije funkcionišu? Koji su najveći izazovi za startap firme?

Tokom radionica predavači će pokušati da polaznicima prenesu svoje bogato iskustvo i znanje iz domena pokretanja i vođenja startap kompanija, kao i da im pomognu da se u budućnosti i sami odluče na pokretanje startapa .

Radionice će se održatiu novembru mesecu na teritoriji grada Beograda, a na radionice se mogu prijaviti učenici četvrtog razreda srednjih škola i studenti svih fakulteta. Da bi se prijavili, potrebno je poslati CV i motivaciono pismo na mejl: radionice@mpr-global.com do 10. novembra u ponoć. Polaznici će nakon odlušanih radionica dobiti sertifikate.

Cilj projekta Škola poslovnih veština je da pruži mladima znanje i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredilo i što bolje iskoristio intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji.

Izvor: portalmladi.com

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…