Produkcija medijskog materijala o položaju osoba sa invaliditetom

Centru Živeti Uspravno je odobren javni rad Nacionalne službe za zapošljavanje Produkcija medijskog materijala o položaju osoba sa invaliditetom namenjena društvenim mrežama.

Trajaće do kraja septembra, a namera je da fotoaparatom, diktafonom, kamerama na telefonu i drugim uređajima, zabeležimo na ulici, u javnom prostoru i gde god se nađemo situacije koje ukazuju na trenutni društveni položaj osoba sa invaliditetom. Video materijal će, uz tehničke intervencije, ako budu potrebne, i titl postavljati na Youtube kanal, stranicu Centra na Fejsbuku i preko nje ili direktno, u zavisnosti od teme linkom na njegov nalog na Twitteru i proslediti medijima informaciju o tome da mogu da preuzmu materijal.

S obzirom na to da je sadržaj namenjen društvenim mrežama, prednost imaju slike, kratke izjave, sve što ima vrednost dokumenta: očigledno, činjenično i koncizno.

Fotografije, video i audio snimke, tekstove, animacije, sve što smatrate da treba da se objavi možete poslati na produkcija@czuns.org.

Za prikupljanje i postavljanje materijala zadužen je Stefan Savić. Po dospeću dobićete potvrdu o prijemu i povratnu informaciju o tome da li je i na kojoj adresi Vaš materijal postavljen i gde i kako možete pratiti dinamiku pregleda.

Izvor: Centar Živeti Uspravno

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…