1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. Prezentacija javnog poziva RYCO

Prezentacija javnog poziva RYCO

Beograd, 17. oktobar 2017. – Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) i EU info centar organizuju konferenciju za medije i prezentaciju Javnog poziva RYCO i obuku za popunjavanje aplikacionog formulara iz Javnog poziva. 

Prva infosesija je je zakazana za 23. oktobar 2017. (od 11:00 do 15:30 časova) u  EU info centru u Beogradu. Prijavni formular i raspored info sesija nalazi se na ovom linku 

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) je međunarodna organizacija osnovana od strane vlada Zapadnog Balkana – Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Crne Gore, Makedonije i Srbije, u cilju promocije duha pomirenja i saradnje između mladih u regionu kroz programe omladinskih razmena.

RYCO raspisuje prvi javni poziv za dostavljanje predloga projekata koji je otvoren od 16.10. 2017. do 15.11.2017.

Na konkurs se mogu prijaviti organizacije civilnog društva i srednje škole sa Zapadnog Balkana sa predlozima projekata u oblasti promocije i doprinosa procesu pomirenja u regionu kroz unapređenje mobilnosti, saradnje i aktivizma mladih.
 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…