Predstavljamo #iRevolucija2015 paneliste: Marija Laganin

Konferencija #iRevolucija2015 prilika je da predstavimo mlade i uspešne Valjevke i Valjevce. Na panelu Valjevo gruVA učestvovaće i Marija Laganin (Direkcija za elektronsku upravu).

Osam godina radi odnose sa javnošću i njen posao podrazumeva da bude veoma dobro upoznata sa svim trenutnim globalnim trendovima u PR-u i Marketingu, kako bi što bolje prezentovala aktivnosti građanima i stručnoj javnosti. PR i Marketing je posebno privlače zbog svoje dinamičnosti i svakodnevnog razvoja.

"Svako ko radi ovaj posao ima obavezu da konstantno uči i napreduje, kao i da koristi sve nove načine komunikacije i predstavljanja na tržištu. Moj posao je bio da nađem balans i zadržim vrhunski profesionalizam, pouzdanost i poverenje koje svaki državni organ mora da pruži građanima, a sa druge strane da promovišem jedan moderan i manje formalan sektor", rekla je Marija Laganin.

Marija je kreirala kampanju #ZajednoDoPobede za Specijalnu Olimpijadu Srbije i organizovala produkciju svih promotivnih spotova i himne Specijalne Olimpijade. Kampanja je bila humanitarnog karaktera i imala je za cilj povećanje svesti građana o osobama sa intelektualnom ometenošću i sakupljanje sredstva za odlazak sportista Specijalne Olimpijade na letnje Olimpijske igre u Los Anđeles.

Njeno dosadašnje iskustvo podrazumevalo je, gotovo na svim pozicijama, nadležnost u uspostavljanju sistema unutar kompanije i u predstavljanju kompanije javnosti, što je podrazumevalo i rad sa zaposlenima u cilju održavanja što boljih međusobnih odnosa, treninge sa zaposlenima i predstavljanje kompanije u javnosti kako interno tako i eksterno.

"Sektor IKT nosi veliki broj izazova jer se jako brzo razvija i nosi novine koje smo brzo i efikasno savladali. To je podrazumevalo česte promene online strategije komunikacije i edukaciju zaposlenih."

Inicirala je i sprovela nekoliko nacionalnih i globalnih kampanja. Kao primer navodimo nekoliko kampanja u kojima je postigla uspeh kroz informisanje javnosti i pripremu građana o procesu prelaska sa analognog na digitalni tv signal, kampanje Klikni bezbedno, women in ICT, Girls in ICT, #StopRedovima, Digitalna škola.

"Posvećenost, odgovornost, timski rad i inovacija su moje lične vrednosti na kojima sam gradila svoju ličnu karijeru.", rekla nam je učesnica panela Valjevo gruVA.

Prijava i ostale informacije o konferenciji #iRevolucija2015 možete pratiti na sajtu Konferencije

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…

Balkaton
Događaji, IT

RCC: Otvorene prijave za treći Balkaton

_______
Sarajevo, 06. maj 2022. – Prijave za takmičenje za najbolje digitalne ideje i rešenja sa Zapadnog Balkana, Balkaton, otvorene su do 24. maja. Nagrade se dodeljuju u pet kategorija. Nagradni…