Poziv za učešće programu obuke za unapređenje kvaliteta programa omladinskog rada

Beograd, 15. januar 2017. – Do 18. januara otvoren je poziv za petnaest (15) učesnika/ca obuke za unapređenje kvaliteta programa omladinskog rada koji se odnosi na dugoročno praćenje razvoja mladih uključenih u programe omladinskog rada.

Poziv je raspisan u okviru projekta "Bez muke nema nauke, bez NAPORnih koraka kvalitetu pomaka! – dopunjeno izdanje" koji NAPOR sprovodi uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Zainteresovani predstavnici/e organizacija mogu se prijaviti slanjem potpisanog, overenog i skeniranog prijavnog formulara na mejl adresu nemanja.obradovic@napor.net sa naznakom „Prijava za obuku za unapređenje kvaliteta programa omladinskog rada“ najkasnije do 18. januara 2017. do 12.00 časova.

 

Kroz obuku NAPOR nastoji da osigura transfer dobre prakse, pruži podršku predstavnicima/cama organizacija članica u implementaciji akcionih planova organizacija, ali i profesionalnom razvoju kompetencija omladinskih radnika/ca.

Obuku će na praktičan i primenjiv način sprovesti Jelena Milanović (Omladina JAZAS Kragujevac) i Petar Đurović (Udruženje „Narodni parlament“), praktičari/ke iz organizacija članica kod kojih je u procesu akreditacije navedeni podstandard procenjen na visokom nivou.

 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…