1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. Događaji
  4. Poziv za konsultacije sa OCD u okviru procesa izrade petog akcionog plana za sprovođenje Partnerstva za otvorenu upravu

Poziv za konsultacije sa OCD u okviru procesa izrade petog akcionog plana za sprovođenje Partnerstva za otvorenu upravu

debata
Foto: pixabay.com

Beograd – Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave poziva organizacije civilnog društva da učestvuju u procesu početnih konsultacija u okviru procesa izrade petog Akcionog plana za sprovođenje inicijative Partnerstvo za otvorenu upravu u Republici Srbiji.

Konsultacije će biti sprovedene u periodu od 3. do 20. marta 2023. godine.

U okviru ovog procesa, Ministarstvo organizuje konsultativni sastanak sa organizacijama civilnog društva i drugim zainteresovanim stranama u ponedeljak, 6. marta 2023. godine, u Beogradu (hotel Metropol, Bulevar kralja Aleksandra 69).

Zainteresovani za učešće mogu poslati svoje prijave najkasnije do petka, 3. marta 2023. godine na e-mail adresu: danilo.rodič@mduls.gov.rs, sa naznakom „Prijava za učešće na POU sastanku“.

Pored navedenog, pozivaju se organizacije civilnog društva i druge zainteresovane strane koje nisu u mogućnosti da prisustvuju sastanku da svojim pismenim predlozima doprinesu izradi Akcionog plana.

Obrazac za dostavljanje pismenih predloga potrebno je dostaviti na e-mail adrese: danilo.rodič@mduls.gov.rs i dragana.brajovic@mduls.gov.rs, najkasnije do 20. marta 2023. godine, sa naznakom „Predlog obaveze za peti AP POU“.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…

Preporučujemo…