Poziv za konsultacije sa OCD u okviru procesa izrade petog akcionog plana za sprovođenje Partnerstva za otvorenu upravu

debata
Foto: pixabay.com

Beograd – Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave poziva organizacije civilnog društva da učestvuju u procesu početnih konsultacija u okviru procesa izrade petog Akcionog plana za sprovođenje inicijative Partnerstvo za otvorenu upravu u Republici Srbiji.

Konsultacije će biti sprovedene u periodu od 3. do 20. marta 2023. godine.

U okviru ovog procesa, Ministarstvo organizuje konsultativni sastanak sa organizacijama civilnog društva i drugim zainteresovanim stranama u ponedeljak, 6. marta 2023. godine, u Beogradu (hotel Metropol, Bulevar kralja Aleksandra 69).

Zainteresovani za učešće mogu poslati svoje prijave najkasnije do petka, 3. marta 2023. godine na e-mail adresu: danilo.rodič@mduls.gov.rs, sa naznakom „Prijava za učešće na POU sastanku“.

Pored navedenog, pozivaju se organizacije civilnog društva i druge zainteresovane strane koje nisu u mogućnosti da prisustvuju sastanku da svojim pismenim predlozima doprinesu izradi Akcionog plana.

Obrazac za dostavljanje pismenih predloga potrebno je dostaviti na e-mail adrese: danilo.rodič@mduls.gov.rs i dragana.brajovic@mduls.gov.rs, najkasnije do 20. marta 2023. godine, sa naznakom „Predlog obaveze za peti AP POU“.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…