1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. Poziv na trening za akreditaciju za Evropski Volonterski Servis

Poziv na trening za akreditaciju za Evropski Volonterski Servis

Fondacija Tempus

Beograd, 07. maj 2017. – Fondacija Tempus raspisala je poziv za učešće na treningu za akreditaciju za Evropski Volonterski Servis u okviru programa Erazmus+: Mladi u akciji.

Cilj treninga je podrška organizacijama/KZM/institucijama iz Srbije za buduću akreditaciju i učešće u Evropskom Volonterskom Servisu EU, da šalju mlade iz Srbije na EVS u 33 Programske zemlje (28 zemalja EU, Island, Lihtenštajn, Norveška, Makedonija i Turska) i budu domaćini stranim volonterima u Srbiji.

Trening će se održati u periodu od 22.-25. maja 2017. godine, i na njemu će se učesnici upoznati sa procedurom akreditacije (korak po korak), aplikacionim formularom, uslovima učešća, sa specifičnostima pojedinih vrsta EVS-a (individualni, grupni, kratkoročni, dugoročni) itd. Akreditacija za EVS je preduslov za korišćenje finansijskih sredstava u okviru Evropskog volonterskog servisa EU.

Rok za slanje prijava je 15. maj 2017. godine.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…