1. Početna
  2. Kultura
  3. Pozdrav iz Kadra 24

Pozdrav iz Kadra 24

Kada ste poslednji put nekome čestitali praznik razglednicom? Kada ste nekom pisali rukom, a ne preko tastature?

Zahvaljujući nesebičnoj pomoći štamparije Bosis iz Valjeva, danas su stigle Kadar 24 razglednice.

Ovaj neobični, ali pre svega funkcionalni, flajer može se iskoristiti na najbolji način – slanjem pozdrava, ili čestitki putem razglednice.

Praznici nam stižu i ovo je lepa prilika da obradujemo svoje najmilije, lepim željama i toplim rečima. Napisanih rukom! Ipak je tako mnogo humanije, složićete se.

Zato smo danas požurili i našim drugarima u valjevskim osnovnim školama poklonili više od tri hiljade Kadar 24 razglednica, uz pomoć Dijalog tima. Na našu veliku radost, ljudi su reagovali onako kako smo se nadali. Svi su bili prijatno iznenađeni činjenicom da se jedan flajer može veoma kreativno iskoristiti.

Prepoznatljiv dizajn studija Kadar 24 bio je upotpunjen izuzetnim kvalitetom izrade, koji je svojstven štampariji Bosis.

Ostaje nam da se zahvalimo našim prijateljima iz Bosisa i njihovom direktoru, gospodinu Bobanu Pantelić na podršci i prepoznavanju vrednosti naše ideje.

Svima onima koji nemaju svoj primerak, a žele ga, poručujemo da ne brinu jer će ga sigurno dobiti. Primeraka će biti i za novogodišnje čestitke!

Izvor: kadar24.com

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…