1. Početna
  2. Vesti
  3. Srbija
  4. Pokrenuta zvanična mobilna aplikacija aerodroma „Nikola Tesla“ Beograd

Pokrenuta zvanična mobilna aplikacija aerodroma „Nikola Tesla“ Beograd

Aerodrom ''Nikola Tesla'' Beograd

Beograd – Kompanija Belgrade Airport lansirala je zvaničnu mobilnu aplikaciju aerodroma „Nikola Tesla“  Beograd.

Zahvaljujući ovoj aplikaciji putnici mogu u realnom vremenu da prate najvažnije informacije o putovanju i aerodromu i preko svojih mobilnih uređaja.

Razvoj aplikacije je logičan korak u unapređenju i digitalizaciji aerodromskih usluga s obzirom na činjenicu da čak 80 odsto korisnika pristupa sajtu www.beg.aero sa mobilnih telefona, saopštio je aerodrom.

Aplikacija je besplatna, dostupna je na srpskom i engleskom jeziku i pruža najvažnije informacije u realnom vremenu o redu letenja, broju slobodnih mesta na parkiralištima i pristupu sistemu za praćenje prtljaga.

Dodatno, na raspolaganju su brojne korisne informacije poput mape terminala i parkinga, komercijalnih i putničkih sadržaja, aerodromskih usluga, putničkih procesa i statusa radova na modernizaciji.

Uvođenje mobilne aplikacije još jedan je korak ka usaglašavanju sa najboljim globalnim praksama i standardima matične kompanije VINCI Airports.

Aplikacija Belgrade Airport dostupna je za preuzimanje putem Google i Apple prodavnica, kao i putem QR koda.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…