Plavi krug organizuje teniski turnir

Beograd, 11. septembar 2016. – Još jedan u nizu, sada već tradicionalnih sportskih dešavanja Plavog kruga, teniski turnir – DIJABETES OPEN.

Turnir će se održati 17. i 18. septembra 2016. sa početkom od 10h oba dana, na terenima TK Victoria u sportskom selu Savski venac (Deligradska bb).

Cilj turnira je pored dobre zabave i promovisanja fizičke aktivnosti kao jednog od načina prevencije dijabetesa tip 2 i dobre samokontrole osoba sa dijabetesom, i prikupljanje sredstava za nastavak rada Udruženja, navode iz Plavog kruga.

Iz Plavog kruga podsećaju da I nakon četiri godine od otvaranja prostorija na Novom Beogradu, i dalje su im neophodna finansijska sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova (kirije, računa za struju, telefona, interneta…), tako da  će sav prikupljen novac biti namenjen u ove svrhe.

Plavi krug poziva sve ljubitelje tenisa, kao i sporta i zdravog načina života uopšte, da dođu i podrže njihov rad, kao što su to činili i do sada, na čemu su beskrajno zahvalni.

Sve neophodne informacije možete dobiti na telefon 060 35.777.99 ili putem e-maila office@tkvictoria.com

 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…