1. Početna
  2. Kultura
  3. Perpetuum Jazile nastupa 9. februara u Kolarcu

Perpetuum Jazile nastupa 9. februara u Kolarcu

Foto: facebook.com/perpetuumjazzile

Beograd – Jedna od najvećih i najprepoznatljivijih vokalnih grupa na svetu Perpetuum Jazzile nastupiće 9. februara u beogradskom Kolarcu gde će publici predstaviti nove obrade svetskih hitova, najavili su organizatori.

Punom parom spremaju i studijski album.

Cela godina će biti u znaku našeg okruglog jubileja. Oživećemo sve naše najveće hitove i uvežbavati još puno novih pesama. Uskoro ćemo objaviti i prvi singl s nadolazećeg novog studijskog albuma za koji se nadamo da će zadiviti obožavatelje širom sveta„, kažu iz Perpetuuma, grupe čiji članovi su u novu godinu ušli radno i to zatvaranjem manifestacije Evropske prestonice kulture 2022. u Novom Sadu.

Zanimljivo je da tokom 40 godina delovanja su imali preko 1000 nastupa, preko 300 pevača, izdali su 13 albuma i DVD, imali turneje po Evropi, Severnoj Americi ( 23 koncerta), Kini.

Najpopularnija su vokalna grupa na YouTube sa preko 100 miliona pregleda.

Ponosni su na nastupe za Disney (Pariz), UEFA-u (Postojna Jama), Rotary Int. SAD (Hamburg), UN za GS Ban Ki Moon (New York), ENEL (Rim), na predstavljanju Pirellijevog kalendara u Milanu.

Perpetuum Jazzile je vokalni (a capella) orkestar koji čini više od 40 vrhunskih pevača koji uživo pružaju nesvakidašnje iskustvo – dvosatni, fascinantan vatromet birane muzike, vrhunske izvedbe, strasti i emocije!

Njihovi koncerti satkani su od svetskih hitova raznih žanrova, jazz, pop, swinga, rock, bossa nove, sambe, gospela…

U poplavi sve monotonijih muzičkih proizvod baogati koncertni repertoar Perpetuum Jazzile uključuje jedinstvene vokalne obrade svetskih muzičara kao što su ABBA, Toto, Mićael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i drugih legendi, kao i vlastite interpretacije i obrade raznih narodnih pesama.

Vokalni orkestar peva na različitim jezicima: engleskom, portugalskom, španskom, italijanskom, nemačkom, srpskom, makedonskom, i dr.

 

Najčitanije
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…