Panel o imidžu OCD u javnosti otvara treću Praćka konferenciju

Beograd, 21. novembar 2016. – Panel diskusijom “Imidž OCD u javnosti: Promena narativa” biće otvorena  treća Praćka konferencija, posvećenu trendovima u komunikacijama u neprofitnom sektoru u Srbiji.

Datum:                 24. novembar 2016.godine

Vreme:              13:00 h

Mesto:               Trening centar Societe Generale Srbija banke

(Bulevar Zorana Đinđića 48 v – nova zgrada)

Konferenciju će otvoriti Bojana Selaković, V.D. izvršne direktorke Građanskih inicijativa, Nataša Čorbić, direktorka Srbija u pokretu, Ivo Matejin, zamenik direktora za vizuelne komunikacije Fondacije Dokukino i Ivana Todorović, šefica službe za eksterne komunikacije Societe Generale banke.

Panel diskusijom “Imidž OCD u javnosti: Promena narativa”, panelisti Maja Stojanović (Građanske inicijative), Dobrica Veselinović (Ministarstvo prostora) i Vidan Danković (Srbija u pokretu) pokušaće da da odgovore da li je moguće promeniti narativ i koje izazove sa sobom nosi taj proces.

Ovogodišnja PRaćka baviće se PRipovedanjem, jer način na koji pričamo o sebi, svom radu, aktivnostima, kampanjama i projektima utiče na to kako nas ljudi vide i razumeju, te ćemo se baviti i Storitelingom kao PR veštinom.

Jedna od tema je #CauseMarketing, kao specifičan spoj biznisa, kreativnih agencija i civilnog sektora u kreiranju jedinstvenih kampanja, a jedna od najvećih PR agencija Olaf&McAteer koji će nam pomoći s tehnikama za krizni PR.

Jedan od panela okupiće ključne brendove, kao što su Microsoft, Societe Generale i Erste banka, Srpska Asocijacija Menadžera i Američka privredna komora, koji već ulažu u zajednicu i koji će nam ispričati na koje narative oni dobro reaguju i prepoznaju kao važne u društvu, a onda i podržavaju.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…