Otvoren poziv za volontere na festivalu fotografije Vizualizator

fotograf

Beograd, 11. oktobar 2019. –  Otvoren je poziv za zainteresovane mlade osobe koje žele biti deo kreativnog organizacionog tima Festivala fotografije VIZUALIZATOR.

Zainteresovani volonterke i volonteri svoje prijave sa motivacionim pismom treba da pošalju na e-mail  budicrfvolonter@gmail.com  do 15 oktobra.

Centar za razvoj fotografije organizuje sedmi Festival fotografije Vizualizator, od 21. novembra do 21.decembra 2019. u Beogradu.

Vizualizator je dinamičan kulturni događaj koji prikazuje ulogu i značaj fotografije u društvu i umetnosti kroz izložbe priznatih fotografa, zanimljive i edukativne tribine i radionice.

Teme su aktuelne: od dagerotipija do selfija, kustoske prakse i foto-novinarsta, Vizualizator podstiče kreativni rad kroz jedinstvene primere fotografske umetnosti, aktuelna društvena pitanja, radom u entuzijastičnom okruženju.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…