1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. Otvoren konkurs “Vratimo se na početak – Parlament kao osnova vladavine prava”

Otvoren konkurs “Vratimo se na početak – Parlament kao osnova vladavine prava”

Konkurs CRTA

Beograd, 01. avgust 2022. – Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) raspisuje Poziv za podnošenje predloga projekata: “Vratimo se na početak – Parlament kao osnova vladavine prava”.

“Vratimo se na početak – Parlament kao osnova vladavine prava” je zajednička inicijativa Crte i Crtine inicijative Otvoreni parlamentPartnera za demokratske promene Srbija i Slavko Ćuruvija fondacije uz podršku Evropske unije.

Poziv je otvoren do 11. septembra 2022. i to za organizacije civilnog društva čiji godišnji budžet nije veći od 50 hiljada evra.

Trajanje projektnih aktivnosti je ograničeno na najviše šest meseci, a podržani projekti treba da budu realizovani najkasnije do 31. maja 2023. godine.

Visina granta je od 750.000 do 900.000 dinara.

Zainteresovane organizacije civilnog društva mogu se prijaviti za informativnu sesiju koja će biti održana 23. avgust 2022. u 11 časova preko ZOOM platfprme.

Detaljnije informacije o Pozivu možete pronaći na sajtu Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA).

 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…