Otvoren konkurs “Nova tehnološka preduzeća“

Otvoren je konkurs za besplatne programe na projektu ''Nova tehnološka preduzeća“ u okviru kog studenti imaju mogućnost da nauče više o preduzetništvu i pokrenu sopstveni startap.

Konkurs je otvoren do 20. septembra, a svi zainteresovani studenti koji imaju manje od 30 godina mogu da se prijave na http://icthub.rs/ntp.

Obuke i radionice vodiće neki od najuspešnijih preduzetnika i menadžera sa mnogo godina iskustva u najperspektivnijem biznis sektoru u svetu.

Studenti početnih godina naučiće koje su prednosti pokretanja sopstvenog posla, kako da razviju svoje ideje i projekte i samostalno ih vode u okviru dvomesečnog programa “Škola poslovnog iskustva – iz prve ruke” koji počinje u oktobru ove godine.

Studentima završnih godina i njihovim timovina ćemo da omogućimo da pokrenu svoj startap i kroz program obuke nauče kako da od ideje napravite uspešan biznis u okviru šestomesečnog “Programa podrške razvoju preduzetničkih veština u oblasti IKT”.

Konkurs sprovodi „ICT Hab“ uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a ideja je da se doprinese povećanju zaposlenosti u Srbiji.

Za sva dodatna pitanja pišite na novatehnoloskapreduzeca@icthub.rs.

Izvor: Krovna organizacija mladih Srbije

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…

Balkaton
Događaji, IT

RCC: Otvorene prijave za treći Balkaton

_______
Sarajevo, 06. maj 2022. – Prijave za takmičenje za najbolje digitalne ideje i rešenja sa Zapadnog Balkana, Balkaton, otvorene su do 24. maja. Nagrade se dodeljuju u pet kategorija. Nagradni…