1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. Obuka za pisanje projekata za program Kreativna Evropa

Obuka za pisanje projekata za program Kreativna Evropa

Istraživanje

Beograd, 13. decembar 2017. – Otvorene su prijave  za obuku “Evropski projekti saradnje 2018 – last check!”, koja će se održati 22. decembra 2017. godine u 12h u EU info centru.

Poziv je najpre upućen ustanovama i organizacijama koje pripremaju dokumentaciju za prijavu na konkurs za evropske saradnje 2018, bilo u svojstvu lidera, bilo partnera.

Svi zainteresovani mogu do 17. decembra da prijave svoje učešće na adresu kreativnaevropa@gmail.com i da u pismu navedu naziv ustanove/ organizacije, kao ime i prezime predstavnika/ca ustanove ili organizacije.

Svi drugi zainteresovani koji žele da se informišu i obuče za konkurisanje na program Kreativna Evropa dobrodošli su da prisustvuju.

Program obuke čine sesije razgovora o projektima (prioriteti, relevatnost projekta, partnerstvo, publika, diseminacija rezultata itd) sa predstavnicima Kultura Deska Srbija, kao i pravno i finansijsko savetovanje sa pravnikom i ekonomistom (budžet projekta).

Takođe, u saradnji sa agencijom za odnose sa javnošću Kontakta biće održano predavanje o vidljivosti projekata, komunikaciji i diseminaciji rezultata.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…