1. Početna
  2. Vesti
  3. Evropska unija
  4. Srbija i Evropska unija
  5. Objavljen novi Erazmus+ opšti poziv za 2018. godinu

Objavljen novi Erazmus+ opšti poziv za 2018. godinu

Erasmus plus

Brisel, 1. novembar 2017. – Evropska komisija je objavila novi Erazmus+ opšti poziv za projekte iz oblasti obrazovanja, mladih i sporta, objavila je Fondacija Tempus.

Više detalja o pravilima i mogućnostima učešća možete pronaći u ažuriranoj verziji Erazmus+ Programskog vodiča za 2018. godinu.

Ove mogućnosti se odnose, pre svega, na oblast visokog obrazovanja i rada sa mladima.

Srbija je u procesu pripreme za puno učešće u programu, pa će za institucije i organizacije iz Srbije tokom novembra biti objavljen i Nacionalni poziv za projekte, za koje se prijave podnose Fondaciji Tempus.

Kroz ove projekte će biti moguće finansiranje mobilnosti nastavnika, razvoj i primena dobrih praksi, kao i saradnja sa drugim organizacijama iz Evrope. Više detalja o projektima nacionalnog poziva kao i sva konkursna dokumentacija biće uskoro dostupni na sajtu Fodacije Tempus.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…