1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. NUNS počinje pregovore o ustupanju Medija centra

NUNS počinje pregovore o ustupanju Medija centra

Medija centar

Beograd, 26. decembar 2018. – Izvršni odbor Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) doneo je odluku da predsednik NUNS i direktor Medija centra (MC) započnu pregovare o ustupanju osnivačkih prava NUNS u vezi sa Medija centrom.

Kako je saopšteno, Izvršni odbor je konstatovao da dugogodišnje negativno finansijsko poslovanje Medija centra predstavlja veliku opasnost za opstanak NUNS, koji je osnivač tog privrednog društva.

Medija centar je izuzetno važan deo NUNS, njegovog imidža i misije, istakao je Izvršni odbor i ocenio da je direktor tog privrednog društva proteklih godina značajno poboljšao poslovne rezultate, ali da nasleđeni gubici Medija centra i dalje predstavljaju rizik za opstanak NUNS.

Protiv odluke izjasnila se Jelka Jovanović koja je tim povodom podnela ostavku na mesto članice Izvršnog odbora, navodi se na kraju saopštenja objavljenog na sajtu NUNS.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…