1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. NUNS: Nagrada za istraživačko novinarstvo 2018.

NUNS: Nagrada za istraživačko novinarstvo 2018.

Nagrada za istraživačko novinarstvo 2018

Beograd, 14. mart 2018. – Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu trinaestu godinu za redom dodeljuje Nagrade za izuzetnost u istraživačkom novinarstvu.

Nagrade se dodeljuju u tri kategorije: elektronski mediji (radio i televizija), štampani mediji, onlajn mediji.

Za nagrade mogu da konkurišu autori radova koji su objavljeni u medijima u Srbiji od 1. aprila 2017. do 1. aprila 2018. godine. 

Krajnji rok za prijavu na konkurs je 4. april 2018. godine. Radove može prijaviti sam autor, njegov urednik ili kolega. 

Nagrade se dodeljuju za istraživačke novinarske radove, koji se bave temama od velike važnosti za građane teritorije na kojoj se medij distribuira, emituje ili koristi, otkrivaju i dokazuju nepoznate činjenice do kojih su novinari došli sopstvenim radom. 

Tri nominovana rada u svakoj kategoriji biće objavljena na sajtu NUNS-a, a pobednici će biti proglašeni na samoj svečanosti dodele nagrada. Pobednici u sve tri kategorije biće nagrađeni sa po 100.000,00 dinara.                                  

Sve ostale informacije o konkursu i uslovima možete pronaći na sajtu NUNS-a.

 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…