Novinarska škola upisuje 37. generaciju

novinarka

Počeo je upis u prolećnu generaciju Novinarske škole Udruženja novinara Srbije. Ukoliko želite da budete u grupi za koju će nastava početi u martu, prijavite se sada i zakažite predupisni razgovor na kom ćete nam se predstaviti i saznati sve što vas interesuje o predavanjima, predavačima i mogućnostima pohađanja nastave.

Novinarska škola pruža mogućnost pohađanja nastave na daljinu. Polaznici iz inostranstva ili oni koji nisu u prilici da putuju na predavanja mogu u direktnom onlajn prenosu pratiti i učestvovati u nastavi. Našu školu su uspešno pohađali polaznici iz inostranstva. 

Predavanja se održavaju subotom od 10 do 15:30 časova i nedeljom od 10 do 12:30 časova u prostorijama UNS-a, Resavska 28/I. 

Školarina iznosi 43.000 dinara za polaznike koji školu pohađaju u učionici, ili promotivno 34.000 dinara za polaznike koji  školu pohađaju na daljinu. 

Skriptu „Savremeno novinarstvo“ kao i drugi nastavni materijal obezbeđuje Škola. 

Prijavu za pohađanje Novinarske škole UNS-a u 37. generaciji možete poslati na novinar@uns.rs ili pozvati na fiksni telefon 011 32 36 337, odnosno mobilni telefon 062 530 337.

Izvor: Udruženje novinara Srbije

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…