Njuzmaks Adria: Novi informativni program koji će do kraja godine prerasti u poseban televizijski kanal

Njuzmaks Adria

Beograd, 18. jun 2020. – Kompanija Junajted medija saopštila je da pokreće produkciju novog informativnog programa Njuzmaks Adria.

Ovaj informativni program će do kraja godine prerasti u poseban televizijski kanal sa centrima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

To je treći televizijski kanal te televizije u regionu, nakon N1 i Nove, a nastaje u partnerstvu sa američkom medijskom imperijom Njuzmaks, čiji osnivač i direktor je novinar Kristofer Rudi.

Gledaoci u Srbiji i BiH će imati priliku da se upoznaju sa programom kroz dve emisije koje će se emitovati od 22. juna – „Pregled dana“ na kanalu NOVA S u Srbiji i večernji Dnevnik NOVA BH u BiH.

Direktor vesti i programa u Srbiji biće novinar i urednik Slobodan Georgiev, a timu su se pridružili i brojni iskusni televizijski reporteri, poput poznatih TV lica Jelene Obućine i Gorana Dimitrijevića koji će tom formatu dati svoj autorski pečat.

„Pregled dana“ obogatiće ponudu informativnog programa na televiziji Nova S pa će uz Dnevnik N1 gledaoci svakog dana u 20:00 časova moći da vide i izbor važnih događaja smeštenih u kontekst društveno-političkih dešavanja, a koji priprema ekipa Njuzmaks Adria.

Ta televizija će do kraja godine, u saradnji sa partnerom Njuzmaks TV, početi sa emitovanjem njihovih prepoznatljivih formata i gledaocima ponuditi nove hard-tok emisije, emisije o biznisu i ekonomiji, ali i brojne dokumentarne filmove.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…