Mountain Music Fest: Dođi i udahni zvuk

Valjevo, 17. avgust 2016. godine – Ljubitelji planina, muzičkih festivala, avantura, rekreacije i zabava u prirodi, ovog leta imaće sjajnu priliku da učestvuju u mnogobrojnim sadržajima koji se pripremaju za prvi pravi planinski festival – Mountain Music Fest. 

Festival će biti održan 20. avgusta u auto-kampu „Breza“ na Divčibarama pod sloganom – Udahni zvuk. Početak je planiran za 12 časova, a završetak festiivala je predviđen u 23 sata. Karte će se prodavati na samom festivalu, a cena karte biće 200 dinara, poručuju organizatori Mountain Music Fest-a. 

Grupa mladih entuzijasta koji imaju različita interesovanja, vole izazove, obožavaju prirodu, imaju zajedničku želju i spremnost da grad Valjevo i Divčibare promovišu u novi kulturno-sportski i turistički centar Srbije.

Tokom dana na Music Stage-u nastupiće bendovi Nuur i Rezzedo, Pilot Blus band i Pera Joe, pop hor Va cappella i kamerni hor Emanuil, kao i Valternkativa DJ radio stage. Veče je rezervisano za Irie Fm i bend Iskaz, kažu organizatori festivala.

Uporedo sa muzičkim programom posetioci će imati priliku da učestvuju u brojnim dodatnim sadržajima i radionicama: Avantura park, Orijentiring, Sherwood forest, Yoga livadica, Astro vibracije stage, Otvoreno osmatralište, Uz pivo sa naučnikom, Gastro kutak, Mankala, Karum. Za najmlađe je organizovana radionica – Divčibarski kaleidoskop.

Ovaj festival treba da nastavi već izgrađenu  muzičku i kulturnu tradiciju koju Valjevo ima i da pokrene i mlađu populaciju kojoj će pored dobre muzike ponuditi i veliki broj aktivnosti i zanimljivih sadržaja.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…