Mazda donirala 3.000 evra za troškove grejanja u SOS Dečijem selu u Kraljevu

Beograd, 26. septembar 2016. – Regionalna Mazdina organizacija, ''Mazda Central and South East Europe'' već drugu godinu za redom omogućava da jedna od SOS porodica u SOS Dečijem selu Kraljevo grejnu sezonu provede uz tople radijatore.

Svečano uručenje donacije održano je u ponedeljak,  26. septembra, u SOS Dečijem selu u Kraljevu. Donaciju je, direktorki SOS Dečijeg sela u Kraljevu, Borki Lukić, u ime Mazde uručio Igor Brankov, direktor prodaje.

Zahvaljujući donaciji u iznosu od 3.000 evra, koju je Mazda po drugi put obezbedila organizaciji SOS Dečija sela Srbija, troškovi grejanja u jednoj od 14 kuća u SOS Dečijem selu u Kraljevu biće pokriveni tokom cele predstojeće grejne sezone.

Mazda je globalno poznat brend, sa sedištem u Japanu i predstavništvima širom sveta. Kompanija je poznata i po visokom stepenu društvene odgovornosti koji se ogleda u brojnim humanitarnim akcijama i sponzorstvima.

Ova donacija je nastavak dugogodišnje saradnje koju Mazdina evropska organizacija ima sa Međunarodnom organizacijom SOS Dečija sela, kroz donacije i pružanje pomoći SOS Dečijim selima u Austriji, Hrvatskoj, Španiji, Nemačkoj i Mađarskoj.

Planirano je da se ova saradnja nastavi u budućnosti, kroz podršku drugim programima koje sprovode SOS Dečija sela Srbija.

 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…