Leto sa Arhipelagom: Čitanje je priča za svako leto

Jovana Kuzmanović
Foto: arhipelag.rs/Jovana Kuzmanović

Beograd – Danas u 22 časa i 50 minuta počinje leto. Zajedno s letom, počinje specijalna akcija „Leto sa Arhipelagom: Čitanje je priča za svako leto“.

Izdavačka kuća Arhipelag organizuje veliku letnju akciju „Leto sa Arhipelagom: Čitanje je priča za svako leto“ sa sajamskim cenama i popustima do 15. jula.

A tiraži nekih knjiga svakako će biti rasprodati i pre toga“, napominju u Arhipelagu.

Specijalna akcija „Leto sa Arhipelagom: Čitanje je priča za svako leto“ podrazumeva posebne sajamske cene i popuste od 40% na sve knjige u izdanju Arhipelaga. Za kupovinu 3 ili više knjiga čitaoci dobijaju dodatni količinski popust od 5%. Za porudžbine preko 3.000 dinara dostava je besplatna na teritoriji Srbije.

Čitaoci mogu da poruče knjige za koje se odluče posredstvom sajta www.arhipelag.rs, na telefone: 011 33 44 427 i 063 16 43 609, kao i na e-mail adrese: knjige@arhipelag.rs i klub@arhipelag.rs. Poručene knjige Arhipelag će dostaviti čitaocima u roku od tri dana.

Čitaoci mogu da ostvare popuste u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Putujemo, ili se spremamo za putovanja, ili razmišljamo o putovanjima, ili ostajemo da provedemo leto u svom mestu. Neka pitanja su otvorena. Neke knjige nisu pročitane. Neke okolnosti nisu naklonjene. Neka mora su daleko. Ali jedan arhipelag je, ipak, ostao blizu vas. Gde god da ste, ovo leto možete provesti sa Arhipelagom. Čitanje je priča za svako leto. I za celo leto. Kada je reč o našim knjigama, izbor je jednostavan: ne možete pogrešiti“, poručuju iz Arhipelaga čitaocima.

Klub čitalaca Arhipelag poznat je kao mesto dobrih knjiga i dobrih cena. Za proteklih sedamnaest godina Klub čitalaca Arhipelag postao je jedna od najbrojnijih i najaktivnijih mreža čitalaca u Srbiji.

Pored drugih pogodnosti za svoje članove kao što su besplatna članarina, nagradne akcije za članove Kluba, lojalti program sa popustima od 20 do 50% u većini pozorišta u Srbiji, stalna akcija Knjiga nedelje, Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje i najveći klupski popust u zemlji i sajamske cene tokom cele godine.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…