1. Početna
  2. Vesti
  3. Srbija
  4. Lazović: Inicijativa je otvorena za sva pitanja koja unapređuju funkcionisanje grada, ali ne i za koalicije

Lazović: Inicijativa je otvorena za sva pitanja koja unapređuju funkcionisanje grada, ali ne i za koalicije

Radomir Lazović

Beograd, 24. april 2018. –  Inicijativa ne da(vi)mo Beograd ne učestvuje u razgovorima o ujedinjavanju ili savezništvu opozicije, niti njeni članovi smatraju da treba učestvovati u tim razgovorima, kaže za Danas Radomir Lazović, aktivista Inicijative.

On tvrdi da nema kontakata sa Pokretom slobodnih građana ni sa Draganom Đilasom, bivšim gradonačelnikom.

Prema njegovim rečima, u budućnosti Inicijativa je otvorena za sva pitanja koja unapređuju funkcionisanje grada, ali ne i za koalicije.

"Sve vreme se potencira priča o jednoj koloni koja se ne dešava, prizivaju se metode korišćene protiv Miloševića, romantizuje se borba iz devedesetih, ali ovo nije to vreme, nisu ti ljudi i potrebna su i nova sredstva i novi pristup koji će dati drugačije rezultate", kaže Lazović.

Taj novi pristup Inicijativa vidi u direktnom radu na lokalu, okupljanju oko ideja koje nas se direktno tiču, problema u blokovima i naseljima u kojima živimo, navodi Lazović.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…