1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. Konkurs za učešće na „Art Action Academy“ u Sarajevu

Konkurs za učešće na „Art Action Academy“ u Sarajevu

Fondacija za otvoreno društvo, Srbija

Beograd, 27. jul 2019. – Fondacija za otvoreno društvo je raspisala je konkurs za učešće na treningu za metodologije kreativnog aktivizma (Art Action Academy).

Trening će biti održan u Sarajevu, BiH, od 15-19. oktobra 2019.g.

Trening je namenjen pojedincima – umetnicima, aktivistima i novinarima koji se u svom radu bave problemom korupcije i žele da steknu nova znanja i veštine kako bi kreativno unapredili pristupe i metodologije svog rada.

Ovo je deo šireg projekta Mreže Fondacija za otvoreno društvo, koji se sprovodi u regionu Balkana (Albanija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Srbija) i u regionu Zapadne Afrike.

Prijavljivanje za trening vrši se elektronskim putem, na online platformi, a rok za prijavljivanje je 23. avgust 2019.g.

Trening se u potpunosti odvija na engleskom jeziku.

Od aktivista, umetnika i novinara zainteresovanih za učešće očekuje se odlično znanje engleskog jezika, kao i da se obavežu na puno učešće u trajanju od pet (5) dana, uz dodatne dane putovanja. Sve troškove puta i učešća na treningu pokriće organizator.

Uspešni kandidati koji budu izabrani za učešće na treningu biće obavešteni do 13. septembra 2019.g.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…