Konkurs za članstvo u dopisništvu omladinskog portala Youth Vibes

novinarka

Niš, 27. mart 2020. – Youth Vibes tinejdžerski portal raspisuje konkurs za nove dopisnike/ce, odnosno sve srednjoškolce i srednjoškolke koji žele prostor na kome mogu da iskažu svoje stavove i razmišljanja.

Prijave su otvorene do 10. aprila i treba ih slati na e-mail  konkurs@youthvibes.rs.

Konkurs je namenjen svim osmacima i srednjoškolcima uzrasta od 14 do 19 godina, navode iz redakcije ovog portala.

Redakcija Youth Vibes portala članovima/cama dopisništva omogućava razvijanje veština pisanja i novinarskog izveštavanja kao i upoznavanje sa uređivačkom politikom.

Pored toga, članovi/ce dopisništva će mati priliku da budu i polaznici mini kursa korišćenja WordPress-a, a najangažovaniji vremenom će dobiti dodatne radionice i obuke i razna putovanja u cilju njihovog usavršavanja..

Upoznavanje sa radom mnogih magazina, portala, nedeljnika iz prve ruke, ali i dobijanje Press akreditacija za određene događaje neke su od pogodnosti koje je redakcija ovog tinejdžerskog portala obezbedila za buduće članove dopisništva.

Članovi dopisništva redakcije Youth Vibes portala imaće i mogućnost dobijanja preporuke i/ili potvrde o obavljenoj praksi.

Svi kandidati biće blagovremeno obavešteni o ishodu prijave, kao i o daljim koracima u vezi sa angažovanjem na portalu.

Detaljnije informacije o sadržini prijave možete pronaći na portalu Youth Vibes.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…