KOMS poziv za finansiranje lokalnih akcija i inicijativa o bezbednosti

Radno telo za bezbednost mladih Krovne organizacije mladih Srbije – KOMS raspisao je konkurs za finansiranje lokalnih inicijativa za poboljšanje bezbednosti mladih i podizanja bezbednosne kulture mladih. 

Na konkurs se mogu prijaviti udruženja mladih, udruženja za mlade i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački i studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Beograda, Bujanovca, Vrbasa, Vranja, Leskovca, Loznice, Novog Pazara, Sombora, Subotice, Surdulice, Užica i Novog Sada.

Ključni bezbednosni problemi koji treba da budu obuhvaćeni lokalnim inicijativama su:
 
•    Vanredne situacije,
•    Ekološka bezbednost,
•    Zdravstvena bezbednost,
•    Nasilje,
•    Bezbednost u saobraćaju,
•    Bezbednost na internetu.

Prijavite se na Konkurs slanjem popunjenog Obrasca predloga lokalne inicijative i Obrasca tabelarnog budžeta lokalne inicijative (traženu dokumentaciju dostaviti u izvornom – Microsoft Office formatu, PDF i drugi formati se neće uzimati u obzir) do 30. januara 2016. godine u 23:59 časova na e-mail – petar.delic@koms.rs sa naznakom: ''Lokalne inicijative za bezbednost – prijava na konkurs''.

U razmatranje će se uzeti samo potpuno popunjene prijave, a prijave koje su podnete van roka za konkurisanje ili su dostavljene na način koji nije u skladu sa pravilima konkursa neće biti razmatrane.

Konkursnu dokumentaciju možete preuzeti sa sajta Krovne organizacije mladih Srbije, a za sva pitanja vezano za procedure prijavljivanja na konkurs možete se obratiti na petar.delic@koms.rs.

Predložene lokalne inicijative bi trebalo da budu sprovedene u periodu od 06. februara do 06. marta 2016. godine.

Vrednost jedne lokalne inicijative može iznositi do  90.000,00 dinara.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…