1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. Javni poziv za učešće na regionalnoj radionici „Connecting Neighbors 2019“

Javni poziv za učešće na regionalnoj radionici „Connecting Neighbors 2019“

seminar

Beograd, 9. septembar 2019. – Otvoren je poziv za organizacije civilnog društva, jedinice lokalne samouprave i predstavnike kulturnih, obrazovnih i naučnih institucija sa teritorije Republike Srbije da prijave svoje predstavnike za učešće na regionalnoj radionici „Connecting Neighbors 2019“.

Prijave treba poslati elektronskim putem najkasnije do ponedeljka, 23. septembra 2019. godine na mejl adresu jelena.todorovic@civilnodrustvo.gov.rs.

Radionicu organizuje Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, kao nacionalna kontakt tačka za program Evropske unije “Evropa za građane i građanke“ u Srbiji.

Radionica se održava u Sarajevu od 22-24. oktobra 2019. godine sa ciljem da promoviše i ohrabri regionalni pristup u rešavanju zajedničkih problema, posebno kroz program EU „Evropa za građane i građanke”.

Radionica takođe predstavlja priliku za međusobno upoznavanje regionalnih aktera, prenošenje znanja i razmenu ideja i primera dobre prakse. Učesnici će imati priliku da uspostave partnerstva u okviru regiona kao i da zajednički osmisle i razviju projektne ideje.

Organizatori su u mogućnosti da pokriju troškove smeštaja i puta (prevoz minibusom i 2 noćenja u Sarajevu) za najviše 10 učesnika, koliko će biti izabrano ovim javnim pozivom.

Detaljnije informacije o radionici, formular za prijavljivanje i agenda nalaze se na sajtu Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…