Ivan Rapaić sakupio 25.000 vizit karti, cilj je Ginisov rekord

Vizit karta

Bački breg, 01 .okobar 2020. – Ekološki pokret Odžaci, poziva građane i građanke da se uključe u akciju podrške Ivanu Rapaiću, studentu Pravnog fakulteta u Novom Sadu, koji sakuplja vizit karte, u nameri da obori Ginisov rekord.

Ivan Rapaić je završio Srednju poljoprivrednu školu u Somboru. Student je prve godine Pravnog fakulteta u Novom Sadu. Ima Asperbergov sindrom.

To je jedan oblik zdravstvenog poremećaja iz autističkog spektra. Ovaj problem, sa kojim su se suočavali američki šahista Bobi Fišer i naš naučni genije Nikola Tesla, često prate i pozitivne strasti .

Ivanova strast je sakupljanje vizit karti. Do sada je sakupio preko 25.000 komada, a krajnji cilj je da, jednog dana, postavi i Ginisov rekord.

Ako ste u situaciji da se stavite u njegovu ili u ulogu njegovih  roditelja, pomozite ovom dečaku da ostvari svoju životnu želju. Pošaljite mu neku od svojih nepotrebnih vizit karti.

Kompletirajte njegovu kolekciju i budite deo ovog procesa. Budite, samim tim, i deo humanitarnih aktivnosti svih ostalih pozitivnih ljudi iz cele Srbije.

Njegova adresa je:

Ivan Rapaić, 25275 BAČKI BREG, ulica Kolutska 23, a kontakt telefoni njegovih roditelja su  060 / 4442172 i 060 / 4493786.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…