Istraživanje o iskustvu u radu udruženja 2019. godine

novinar

Beograd, 21 decembar 2019. – Građanske incijative, u saradnji sa Balkanskom mrežom za razvoj civilnog društva, prikupljaju informacije o iskustvima i percepcijama o ključnim aspektima podsticajnog okruženja za organizacije civilnog društva.

S tim u vezi, građani i građanke su pozvani da, odgovorima na pitanja koja se nalaze u upitniku, doprinesu realizaciji ovog istraživanja.

Istraživanje i upitnik uključuju i  pitanja osnovnih prava i sloboda, organizacione i finansijske održivosti i saradnje civilnog društva sa državom.

Nalazi će biti objavljeni u okviru, šestog po redu, izveštaja za Srbiju „Matrica za praćenje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva”.

Podaci prikupljeni ovom anketom su poverljivi i koristiće se strogo anonimno. Vaši pojedinačni odgovori neće biti povezani sa Vašom organizacijom i izveštavaće se zbirno, zajedno sa odgovorima drugih učesnika. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa etičkim pitanjima, molimo kontaktirajte Dejanu Stevkovski.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…