iRevolucija 2016: Konferencija o najnovijim Internet trendovima, promociji nauke, slobodi govora na Internetu i Internet bezbednosti.

Valjevo, 27. novembar 2016. – U Centru za kulturu Valjevo, u subotu 3. decembra sa početkom u 11 časova, održaće se treća po redu iRevolucija 2016, konferencija namenjena najnovijim Internet trendovima, promociji nauke, slobodi govora na Internetu i Internet bezbednosti.

Konferencija iRevolucija2015 imala je veliko interesovanje publike i javnosti, a predavanja koja su bila ponuđena imala su veliki uticaj na mnoge učesnike, kako u opredeljenju za njihova buduća zanimanja i smernica u obrazovanju tako i u njihovim poslovnim karijerama, saopštavaju iz udruženja iRevolucija, organizatora konferencije.

Zahvaljujući povezivanju sa ljudima iz IT sektora učesnici svake godine imaju priliku da razviju i unaprede svoje poslovanje na internetu kroz razmenu ideja i pokretanje novih projekata.

''Vođeni prošlogodišnjim uspehom i pozitivnim kritikama, i ove godine smo se potrudili da kompletnu organizaciju kao i program konferencije prilagodimo potrebama zajednice, sa učesnicima koji su se već ostvarili u poslovima koji rade'', kažu iz udruženja iRevolucija.

Ove godine prisutni će biti u prilici da čuju nešto više o bezbednosti na internetu, slobodi govora, ali i o sjajnim projektima koje će biti predstavljeni.

Posebno predavanje je posvećeno otvaranju StartIT centra u Valjevu.

Ovaj projekat će biti ključan za razvoj IT zajednice u ovom gradu jer će imati veliki broj edukativnih radionica u oblasti IT preduzetništva, programiranja, sigurnosti na Internetu.

iRevolucija želi da kroz dobre primere bude pokretač ove inicijative i IT industrije u Valjevu, a StartIT centar će biti jedinstveno mesto gde će svi moći da dođu po znanje i pomoć u ovoj oblasti bez obzira na obrazovanje ili godine koje imaju, jer je IT jedina industrija koja se menja veoma brzo i znanje o njoj je potrebno stalno unapređivati.

Ovogodišnji predavači i panelisti iRevolucija2016 su: Žarko Ptiček, Jovan Šikanja, Zoja Kukić, Katarina Anđelković, Vladimir Radunović, Zoran Gavrilović, Đorđe Krivokapić, Milan Sekuloski, Uroš Krivokašić.

 

 

 

 

 

 

 

Detaljnije informacije o konferenciji, predavačima, panelistima i prijavljivanju za učešće možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije. Ulaz na konferenciju je besplatan.

 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…