Interakcija: Otvoren poziv za učešće na Teen Doc radionici 2024

Požega – Nezavisni filmski centar Filmart iz Požege je, povodom održavanja Interakcije 2024 otvorio poziv za učešće na Interakcija: Teen Doc radionici 2024!

Rok za prijavljivanje: 5. april 2024.

Interakcija: Teen Doc radionica 2024 je sedmodnevni edukativni program namenjen srednjoškolcima/kama, koji su motivisani da nauče više o kreativnom dokumentarnom filmu, da razvijaju sopstvenu kreativnost i sarađuju sa mladima iz zemalja okruženja.

Učesnici će istražiti različite aspekte stvaranja dokumentarnog filma uz stručnjake ovogodišnje radionice. Predavači na ovogodišnjoj Interakcija: Teen Doc radionici su Vladimir Perović, Hanis Bagashov, Iva Plemić Divjak i Darko Soković.

Radionica je namenjena tinejdžerima/kama (od 14 do 19 godina) iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Albanije i Srbije.

Učešće na Teen Doc radionici je besplatno.

Ovogodišnje izdanje Interakcija: Teen Doc radionice održaće se od 20. do 27. avgusta 2024. godine u Užicu (Srbija), dok je rok za prijavljivanje 5. april 2024. godine.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…