Info dan o Media potprogramu Kreativne Evrope

Media Desk Srbija u saradnji sa Deskom Kreativne Europe – Uredom MEDIA Hrvatske i Filmskim centrom Srbije, 5. marta 2016. godine sa početkom u 10:00 časova organizuje prvi INFO dan o Media potprogramu Kreativne Evrope. 

Na INFO danu biće predstavljeni novoosnovani Media Desk Srbija, program Kreativna Evropa i potprogram Media kao i mogućnosti za konkurisanje u okviru ovog potprograma. 

Cilj INFO dana jeste da se svim zainteresovanim akterima koji dolaze iz audiovizuelnog sektora predstave osnovne smernice Media potprograma, te da im se pruže osnovne informacije o različitim konkursima za finansiranje projekata koji postoje u okviru Media potprograma. 

INFO dan posvećen je svim predstavnicima audiovizuelnog sektora u Srbiji – producenti, distributeri, predstavnici festivala, producenti video igara – kao i javnim ustanovama kulture i obrazovnim, naučnim i istraživačkim ustanovama koje se bave filmskom industrijom.    

Ovo je prvi u nizu INFO dana koji će Media Desk Srbija organizovati tokom 2016. godine.

Sa obzirom na ograničen broj mesta, molimo sve zainteresovane za učešće na INFO danu da pošalju svoju prijavu na adresu info@media.kreativnaevropa.rs do 29. februara 2016. godine. U prijavi navesti ime, prezime i zanimanje. 

Izvor: Filmski centar Srbije

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…