Erasmus+: Nacionalni informativni dan

Nacionalni Erasmus+ informativni dan, posvećen konkursima programa Erasmus+ organizuju Fondacija Tempus – Erasmus+ kancelarija za Srbiju i Grupa “Hajde da…” Kontakt tačka za Erasmus+: Mladi u akciji, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva omladine i sporta i Delegacije Evropske unije u Srbiji.

Informativni dan će biti održan u petak, 14. novembra 2014. godine u hotelu „Metropol“, Bulevar Kralјa Aleksandra 69, Beograd, sala “Ivo Andrić”. Program skupa nalazi se na sledećem linku.

Na skupu će biti predstavlјeni konkursi za projekte za 2015. godinu za sve delove programa koji pokrivaju obrazovanje i mlade.

Posebna pažnja biće posvećena mogućnostima za razmenu studenata i dalјe unapređenje visokog obrazovanja, kao i razmeni omladinskih radnika i mobilnosti mladih.

Popunjavanjem registracionog formulara prijavlјujete se za učešće u Informativnom danu.

Učesnici sami snose eventualne putne i troškove smeštaja, uz napomenu da će predstavnicima omladinskih organizacija i organizacija za mlade koji budu izabrani za učešće na Informativnom danu, a dolaze van Beograda biti refundirani troškovi prevoza u iznosu povratne autobuske/vozne karte.

Polјa obeležena * u formularu je obavezno popuniti. Zbog ograničenog broja mesta, pri odabiru učesnika i učesnica vodiće se računa o ravnomernoj geografskoj distribuciji i zastuplјenosti različitih tipova institucija/organizacija.

Rok za slanje prijava je 11.11.2014. godine.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…