1. Početna
  2. Društvo
  3. DRI: Objavljeno devet novih izveštaja o reviziji

DRI: Objavljeno devet novih izveštaja o reviziji

Državna revizorska institucija

 Na sajtu Državne revizorske institucije (DRI) objavljeno je devet novih izveštaja o reviziji u 2014. godini.

Na sajtu DRI objavljen je Izveštaj o reviziji Završnog računa budžeta Srbije, Izveštaj o reviziji pravilnosti poslovanja u delu utvrdivanja obaveza i naplate javnih prihoda za koje je nadležno Ministarstvo finansija – Uprava carina.

Takođe je objavljen izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja  Opštine Negotin.

DRI je objavila izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Autonomne Pokrajine Vojvodine i izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Grada Beograda.

Takođe je objavljen i Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Opštine Mali Iđoš i Javnog komunalnog preduzeca "Vodovod i kanalizacija" Indija.

Na sajtu je objavljen i izveštaj o reviziji finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja Javnog komunalnog preduzeca "Parking servis", Niš i izveštaj o reviziji finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja JKP "Gradske pijace".

Izvor: Tanjug

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…