Dani razgovora 2016: Poziv za učešće na konferenciji

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom poziva zainteresovane predstavnike/ce organizacija civilnog društva da se prijave za učešće na dvodnevnoj konferenciji Dani razgovora 2016 (Permanent Dialogue Days 2016): Na zajedničkoj sceni o razvoju i održivosti civilnog društva, koja će se održati 9. i 10. marta 2016. godine u Beogradu, u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžićˮ, Bulevar kralja Aleksandra 77a, sa početkom u 9 časova. 

Događaj je organizovan u osam panel diskusija koje će moderirati ugledni predstavnici civilnog društva u Republici Srbiji. Finalni program rada sa imenima panelista biće naknadno objavljen. 

Konferencija predstavlja završni događaj projekta „Podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva“, kojim je Kancelariju podržala Američka agencije za međunarodni razvoj (USAID). 

NAPOMENA: Prijavu učešća na konferenciji potrebno je izvršiti najkasnije do ponedeljka, 7. marta 2016. godine i to isključivo elektronskim putem, na e-adresu vladimir.pasajlic@civilnodrustvo.gov.rs sa naslovom „Dani razgovora 2016“. U prijavi je neophodno navesti ime i prezime predstavnika organizacije, naziv organizacije, e-adresu i broj telefona. 

Organizator je u mogućnosti da učesnicima plati putne troškove u visini cene povratne autobuske karte od mesta prebivališta do Beograda. Troškovi smeštaja ne mogu biti nadoknađeni. 

Izvor: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…